Vastuullisuus

Pyrimme ravintolassa ottamaan kestävän kehityksen periaatteet huomioon toiminnan kaikilla osa-alueilla. Suosimme kotimaisia, lähellä tuotettuja vihanneksia ja kasviksia, jotka ovat tulleet jo vuosia samalta paikalliselta tuottajalta. Käyttämämme liha on pääsääntöisesti Atrian kotimaista lihaa. Olemme myös käyneet tutustumassa tuotanto-oloihin paikanpäällä. 

 Ruokahävikkimme pysyy pienenä ; Ylijäämäruoka myydään  Oskun Verkkokaupassa edullisesti n.klo 13 -> 

Kuivat leivät lahjoitamme hevosille. Jos sinulla on tarvetta leivänkannikoille, ole yhteydessä ravintolaan, niin pääset lahjoituslistalle.

Vaihdoimme käyttämämme Take away- astiat ympäristöystävällisempiin. Keittiössä kertyneet ämpärit ja kanisterit olemme jakaneet asiakkaille ilmaiseksi.
Kierrätämme myös pullot, lasit ja metallin sekä kompostikeräämme ruokajätteen.

Pesuaineina käytämme Lempääläläisen Kiillon tuotteita, yhtiön Lupaus Ympäristölle takaa, että tuotteet ovat mahdollisimman ympäristöä kunnioittavia.

Siirry sivun alkuun